SPAO Star Jeans New Collection Caps – Super Junior (w/ SNSD)

*no bashing please, thank you ^^

vid source: http://www.spao.com | credit: as tagged
take out with full credit & do not hotlink!

11 thoughts on “SPAO Star Jeans New Collection Caps – Super Junior (w/ SNSD)

  1. YA ampyuuunnnn… saia suka bgt pic yang ketigaaa… Umin ganteng bangetttttttt *mimisan* dan Umin ada disebelah Eunhyuk ~kyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, maklum pecinta EunMin *digetok Donghae*😀

  2. Tialuvsuju says:

    Dewi…..&other authors…..
    thanks banget uda sharing ni piku
    aku nyari blog suju yang ga ngebashing ato ya…..seengganya adminnya ga pake nyindir-nyindir partnernya suju segala lah, tapi lumayan susah

    blog kamu the best!!! Such a mature admin & reader, dari komen2 yang aku baca tiap ada poto bareng snsd si ga ada yang nyakitin hati aku as Sone too (alay, hehehe)

    Good job dew, I like it…
    oiya nyang kemaren2 lupa ngomen kalo baca blog kamu, sibuk si
    hehehehe, besok2 ngomen deh
    tengkyu dew ^^

  3. alamakk siwon gnteng skalee ^^
    sungmin !!!
    g nyangka trnyta ituh drmu !??
    wlopun udh nglyat sungmin brkali” tp pas lyat pic yg dsni w jd ragu ,,
    abis kerenn bgt ^^
    tetaplah spt ituh ^^

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s