Official – Super Junior’s Foresight Update [LT,SD,DH]

credit: sujushow100 @ twitter | reupload: ★яєιℓα && why i like U @ sj-world.net
take out with full and proper credits. do not hotlink!

4 thoughts on “Official – Super Junior’s Foresight Update [LT,SD,DH]

    • ★nemocchio says:

      ehm…kurang tau juga ini episode brp soalnya saya juga ga ngikutin sj foresight /fail
      tp klo ga salah banyak yg bilang ini episode terakhir mrk, dan yg skrng tayang itu episode 16.
      nanti klo episode ini udh tayang kita ksh tau deh yah…^^

    • ★nemocchio says:

      lol ternyata foto2 ini episode 16!! /failsohard T_T

      edit: why i failed do much T_T episode yg ada Donghae-nya ternyata episode 17~ yeah…salah info OTL
      hehe maaf yah ^^;;

  1. ho..ho.. hyukie n kyu absen digantiin hae… tapi Super Junior’s Foresight kalo ga ada kyu kyak ada yg kurang… gak ada yg selalu di sorot kamera walopun gak ngomong apa2 kekkkekekee…

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s